over mezelf

Ik ben Kris (20 jaar) en zoals jullie wel verwachten ben ik een grote dierenvriend. Ik heb zelf twee hele lieve katten . Ibbeltje van 3 jaar oud en Abel is 7 maanden. Ook heb ik één hondje genaamd Toos en zij is 11 jaar. Vroeger heb ik naast honden en katten ook konijnen gehad.Hoera je hebt de code gevonden! de code is: 4291liefdier6921  Wees er snel bij voordat iemand je voor is! Het liefst werk ik elke dag met dieren maar helaas is mij dat nog niet helemaal gegund. Dat komt omdat ik chronisch ziek ben. Door mijn ziekte kan ik niet naar school en kan ik zelfstandig nog maar weinig. Toch probeer ik er het beste van te maken, werk ik af en toe op de hondenschool en ben ik begonnen met Liefdier. Hier haal ik ontzettend veel positiviteit uit en het geeft mij het gevoel dat ik heus wel wat kan. Mijn doel met Liefdier is zoveel mogelijk mensen enthousiast maken om meer tijd te besteden met hun huisdier en diervriendelijker te gaan leven.  Later hoop ik nog heel veel over dier en milieu te leren en mij daar zo veel mogelijk voor in te zetten.